We hechten veel belang aan “huisgemaakte”, bio en lokale of ambachtelijke producten.

Ontbijt

We bieden u een heel gevarieerd ontbijt aan: verschillende soorten yoghurt, huisgemaakte confituur, ambachtelijke Luikse siroop, honing, fruitsla, vruchtensap, brood en/of ontbijtkoeken.
Op aanvraag kan u ook eieren of een “hartig ontbijt” krijgen.

Zelfgemaakte jammen

Het ontbijt zal op een afgesproken uur klaarstaan op de tafel voor uw kamer.
U vindt er ook al het nodige om koffie of thee te zetten.
Zo kan u in uw kamer of op uw terras in alle rust ontbijten.
Heeft u last van bepaalde allergieën? Laat ons dat dan op voorhand weten, dan maken we een aangepast ontbijt voor u klaar. Gelieve ons dit bij de reservering door te geven.

Avondaperitief: streekproducten

Op aanvraag (bij de reservering of uiterlijk 48 uur op voorhand) kunnen we u ’s avonds een selectie van streekproducten aanbieden waar u in uw kamer of op het terras van kan genieten.
Heerlijk bij een lekker biertje of een goed glas wijn.
U kan kiezen uit twee mogelijkheden: het “kleine hongertje” of de “grote trek”. De prijs varieert in functie van de producten die we bij onze favoriete lokale producenten kunnen krijgen.

Bieren

Onze gastenkamer heet “Les houblonnières”, de hoppevelden. Bier is dan ook een van de Belgische specialiteiten die we erg hoog in het vaandel dragen.

Daarom hebben we speciaal voor u een bierkeldertje samengesteld: bier van Luikse microbrouwerijen, trappistenbier, …
Ons assortiment verandert regelmatig, al naar gelang onze eigen smaak en nieuwe ontdekkingen, en onze prijzen zijn erg democratisch.